Saturday, July 30, 2011

Alfatihah buat Ashraf Hafiz:Aleesha

Assalamualaikum
Salam sejahtera buat semua..

Pernah dengar tak tentang Mohd Ashraf Hafiz? Baru dapat berita terkini tentang kematian Mohd Ashraf Hafiz Abdul Aziz, 25,yang menggemparkan Malaysia dengan tindakannya ingin menukar nama kepada Aleesha Farhana.Oh ya, sumber dapat dari SINI.

Beliau menghembuskan nafas terakhir di Hospital Nur zahirah kira jam 5 pagi tadi.Sebelum tu beliau telah di masukkan ke hospital jam 3 pagi semalam akibat masalah jantung dan tekanan darah rendah..Semalam, doktor mengesahkan Ashraf mengalami serangan jantung yang tidak stabil atau 'unstable angina with cardiogenic shock'.

Katanya Mohd Ashraf Hafiz, 25, sebelum ini mengalami kemurungan selepas permohonan yang difailkan di Mahkamah Tinggi Kuala Terengganu untuk menukar kepada nama wanita, ditolak pada 18 Julai lalu.Mohd Ashraf Hafiz yang berasal dari Seberang Takir, di sini, memohon untuk menukar nama di dalam MyKadnya kepada Aleesha Farhana Abdul Aziz setelah beliau melakukan pembedahan menukar jantina di Thailand dua tahun lalu.

Hurmm...Cume arwah saje yg tahu sebab2 die buat begitu kan. Jangan terus menerus kecam si mati atas perbuatan dia. Doakan Semoga roh beliau ditempatkan bersama golongan yg beriman.. Semoga tuhan mencucuri rahmat pada simati. Kita yg Hidup ni pun pasti akan mati satu hari nanti..


 
No comments:

Post a Comment


Post Pilihan

randomposts

Followers