Thursday, November 30, 2017

Mengomel

Assalamualaikum
Salam sejahtera buat semua :)


Apa khabar sahabat blogger harini? Semoga sihat selalu hendaknya. Aku tengah bersuka ria ni. sebab apa? sebab esok cuti. haha! Hari isnin lepas baru perasan jumaat cuti. Itu pun sebab officemate inform, kalau tak sampai ke sudah taktau, datang je office esok buatlah kerja sorang-sorang. 

Eh tapi mana ade kerja dah sekarang ni, akhir tahun memang kurang sikit pressure dan workload. Tapi start je masuk tahun depan memang dah kena start terus. Memang tak terkejar la jawabnya, SKT yang bos bagi banyak oii. bertabahlah Asyiqin ye..

Azam 2017 yang kononnya nak kurus tu macam mana?

Ahaha.. failed! 

Tapi masih ade sebulan lagi start esok. so apalagi, kita pulun habis-habisan. Agak-agak diet dan exercise dalam masa sebulan ni boleh turun berapa kilo eh? jeng jeng jeng...kita tengok nanti.

Jumpa lagi next entri (: 

No comments:

Post a Comment