Friday, May 4, 2018

Giveaway Saya Nak Menang Buku Terbaru Teme

Assalamualaikum 
Salam Sejahtera buat semua :)

Tadi masa aku search hashtag untuk #pbakl dekat instagram, ramai betul yang post gambar dengan penulis Teme ni. Dalam hati tertanya-tanya jugak, siapa dia ni? apa yang best sangat dengan buku dia sampai ramai betul peminat ? 

Dan kebetulan, masa blogwalking tadi terjumpa dengan Giveaway ni, so memang terus terlintas nak join. Mana tahu dapat buku free! haha. Kalau tak dapat pun takpe, nanti aku akan beli jugak, nak jugak review dan cari tahu apa yang best sangat tu kan?

So dengan lafaz Bismillah, aku join GA ni!


Korang yang nak join pun sila laju-laju klik banner di atas ni ye!
GA ni akan ditutup bila-bila masa sahaja tau!

Semoga bertuah!


7 comments:

  1. Cuba jer mana tahu rezeki kan boleh la belanja satu thehehe fuhhh penat xhilang lagi ni.

    ReplyDelete
  2. caiyok2...cuya pun join..jemput singgah

    ReplyDelete
  3. Singgah sini and all the best yee :)

    https://hiphiphorray15.blogspot.my/2018/05/giveaway-saya-nak-menang-buku-terbaru.html

    ReplyDelete