Thursday, May 3, 2018

MEGA BONANZA 2018 Agrofarmstay Melaka kembali lagi!

Assalamualaikum 
Salam Sejahtera buat semua :)




Agrofarmstay Melaka tahun ini sekali lagi mengadakan Mega Bonanza yang sangat menjimatkan pelanggan mereka.Berita baik untuk yang ingin mengadakan Hari Keluarga atau Family Day sesama ahli keluarga atau syarikat tempat kerja, atau pun reunion bersama rakan-rakan.


Jimat sekurang-kurangnya RM1,000. WOW. Penjimatan bermula dari RM1,000 sehinggan RM3,900. Banyak tu. Nak tahu apa pakej yang ditawarkan?


Tawaran kali ini adalah untuk pakej family day. Konsep pakej kali ini adalah tempah dulu dan tarikh family day boleh tetapkan kemudian. Sebab pihak Agrofarmstay tahu nak organize family day ni susah. Nak dapatkan persetujuan semua ahli keluarga akan memakan masa. Oleh kerana tempoh promosi ni terhad, jadi boleh book dulu dan bagitahu tarikh family day kemudian. Boleh pilih tarikh dari sekarang sehingga tahun depan 31 Mei 2019. Banyak masa tu. Sekarang tak ada alasan susah nak organize family day dah ye.

Promosi ini bermula dari 25 April 2018 sehingga 13 Mei 2018 sahaja ye,boleh booking dulu dan tarikh event/family day bagitahu kemudian.



Kandungan Pakej Mega Bonanza 2018.

Pakej ini adalah penginapan 2 hari 1 malam untuk 20 orang. Kalau lebih dari 20 orang, boleh tambah bayaran mengikut pax selebihnya. Makanan di sediakan sepanjang penginapan yang terdiri daripada makan tenghari, makan malam BBQ dan sarapan pagi. Agrofarmstay juga menyediakan sukaneka sebanyak 5 game bersama jurulatih. Tak lupa juga untuk kaki karaoke boleh cuba berkaraoke disini. Bagi yang lebih suka aktiviti air, boleh cuba berkayak atau memancing , Cuma perlu bawa joran sendiri. 



Di sini ada pelbagai haiwan seperti ayam, arnab, burung, kambing dan kuda. Boleh cuba bagi makan kat haiwan tersebut. Bagi kanak-kanak, Agrofarmstaytay ada sediakan pertandingan mewarna. Boleh tengok bakat mereka nanti. Tak lupa juga hamper bagi sukaneka dan peraduan mewarna. Akhir sekali pihak Agrofarmstay akan sediakan banner family day dengan nama family masing-masing. Wah. Banyak kan aktiviti.



Harga yang di tawarkan.

Harga asal tanpa promosi untuk 20pax ialah RM3,780 (RM189 per pax).
Harga promosi pakej 2 hari 1 malam utk 20pax ialah RM2,780.
Harga jatuh dalam RM139 per pax sahaja.
Bagi tambahan yang melebihi 20pax, dewasa RM139 dan kanak-kanak RM99 sahaja. Maximum 78pax.

Sangat-sangat murah. Dijamin berbaloi. Untuk tempahan, sila layari :



Whatsapp / SMS / Call:

012 – 211 8246 / 016 – 209 8623 / 012 – 202 5647

Office:

06 – 232 2761





6 comments:

  1. bestnyer aktvt macam ni. Dapat mengeratkan hubungan antara 1 kumpulan..

    ReplyDelete
  2. menariknya tawaran agrofarm ni..banyak diskaun pulak ty

    ReplyDelete
  3. best nyer kalau boleh buat family day or retreat opis kat sini

    ReplyDelete
  4. Menarik promosi ni, memang banyak jimat! Boleh buat family day ofis kat sana ni.

    ReplyDelete
  5. Ada perkataan lain tak yang sesuai nak bubuh selain 'Best!' haha itu ja lah dalam kepala hotak Hana bila cerita pasal hari keluarga hehe :3

    ReplyDelete
  6. Wow.. Menariknya.. Kalau bawa student gi sini, meati diorang teruja..

    ReplyDelete