Sunday, June 3, 2018

Korang nak hadiah best tak?

Assalamualaikum 
Salam Sejahtera buat semua :)

Hai hai.. dah ade orang rindu ke nak baca tulisan iols. haha! 

Hari ni ( 3 Jun 2018) merupakan hari ke 18 kita berpuasa kan? Dah tak lama dah nak raya. 2 minggu je lagi. Macam mana persiapan raya korang tahun ni? Semoga semuanya dipermudahkan hendaknya.

Tahun ni aku beli baju online yang murah-murah je. Malas dah nak pergi butik atau jalan Tar sebab  semua orang tahu, waktu sekarang ni mesti orang ramai giler berpusu-pusu nak beli kelengkapan raya. Tak dapat bayangkan pulak kena berhimpit-himpit dan berebut-rebut semata-mata nak cari sehelai dua baju kurung tu je. Takpelah, baju biasa-biasa asalkan yang cantik dimata selesa di badan je pun dah okey dah bagi aku. 

Oh ye, berbalik pada tajuk entri harini, aku nak ajak korang memeriahkan Giveaway RamadhanRaya 2018 by aerillhassan , sebabnya aku merupakan salah seorang penaja bagi Giveaway kali ni. Untuk GA ni, aku akan hadiahkan 5 keping Facial Mask untuk yang bertuah tu! Jangan risau, facial mask yang aku hadiahkan tu memang ade jual di Farmasi dan bukannya yang rebranding atau timbang kilo. hehe..

Ni antara salah satu brand yg pemenang akan dapat. Pic google je :D


Selain dari hadiah ni, ade ramai lagi penaja dengan hadiah best-best jugak. so jom lah join, tunggu apa lagi! tekan je banner di bawah ni untuk join. Tarikh tutup dah semakin hampir. Aish rugi kalau x join!



TARIKH TUTUP GA : 11 JUN 2018


5 comments:

  1. follow sini.. :)

    http://ejulz.blogspot.com/2018/06/giveaway-ramadhanraya-2018-by.html

    ReplyDelete