Blog berwajah baru

Assalamualaikum 
Salam Sejahtera buat semua :)

Aku dah tukar template blog. Untuk tahun ni dah 2 kali kot tukar. Saje, mungkin sebab nak kan something fresh yang boleh buatkan aku lebih bersemangat untuk menulis di blog. Dah lama rasanya tak taip panjang-panjang. Dekat entri TTC yang lepas pun ada yang minta update Part 7. InsyaAllah by next week aku akan update. Tunggu tau!


ini Template lama


ni template baru

Aku gunakan konsep minimalis untuk template kali ni, tak serabut dan simple. Lebih kurang sama dengan personaliti aku. haha!

Jumpa lagi di next entry. Entri depan aku nak tulis panjang-panjang lagi.. sebab banyak sangat nak diceritakan. InsyaAllah



10 comments:

Powered by Blogger.