Sunday, October 13, 2019

Proton HSN 21KM 2019 Run

Assalamualaikum 
Salam Sejahtera buat semua :)

Proton HSN 2019 21KM Run
13.10.2019 (Ahad)
Putrajaya

Ada 3 kategori, 5KM,10KM dan 21KM.
Aku join yang 5KM dan husband ambil yang 10KM.

Event ni banyak complaint dari runners, lagi-lagi yang join 21KM. Dari segi crew yang bertugas sampailah ke pembahagian medal, agak kelam kabut. Mungkin boleh perbaiki lagi in future.

Jomlah kita tengok gambar.


 Yeay! sis berjaya habiskan 5KM. Alaaaa 5KM je pun. jadilah kan.


Sebelum mulakan larian. Masa ni jam 6.00 pagi kot. 
Ambil wuduk siap-siap dari rumah dan solat dekat tempat event


Lepas habis lari. Muka sis masih maintain. haha


 Dengan kawan kerja suami


 With Sufia, kawan kerja suami.


 Lagi gambar dengan kawan kerja suami


Jam Running.
Husband belikan untuk birthday tahun ni. hehe


And the Medals!
Medal sama je, cuma lanyard je ade tulis berapa KM kita join

Next week ade running lagi. Tak sabar!
Jumpa lagi di lain entri (: 



No comments:

Post a Comment

❤ BLOG I LOVE ❤

Instagram