Tuesday, October 13, 2020

PKPB

Assalamualaikum 
Salam Sejahtera buat semua :)

Dah lama tak menaip entry, jadi blur pulak bila guna template blogspot yang baru ni. Rasa macam tak best pulak. Tak best sebab tak biasa lagi kot. Harap lepasni dapat selalu update blog, InsyaAllah.



Semalam kerajaan umumkan akan dilaksanakan PKPB di Selangor, Kuala Lumpur dan Putrajaya disebabkan peningkatan kes Covid -19. PKPB kali ini dalam masa 2 minggu sahaja iaitu bermula esok 14.10.2020 sehingga 27.10.2020 untuk turunkan kadar penularan kebolehjangkitan covid ni. Semoga Malaysia dan seluruh dunia bebas dari jangkitan Covid ni dan semoga semua orang boleh hidup seperti biasa lepasni. Tak perlu nak pakai mask, tak perlu nak ada penjarakkan sosial. InsyaAllah.

Sekarang ni aku dah boleh adjust jadual aku. Dulu bukan main lagi malam-malam sampai ke pagi aku buat kerja office. Yelah sebab benda baru kan satu apa pun kau tak tahu. Sekarang ni aku try taknak sentuh kerja office dekat rumah. Biarlah, lepas balik kerja ialah masa dengan keluarga tau. So kita spend time je dengan keluarga sambil tengok kdrama. barulah ade work life balance. haha!

Actually banyak benda aku nak update. banyak sangat! so slow2 lah ye, kalau ada masa nanti aku buat entri baru lagi. InsyaAllah. bye










No comments:

Post a Comment


Post Pilihan

randomposts

Instagram

Followers