Showing posts with label Nuff. Show all posts
Showing posts with label Nuff. Show all posts

Wednesday, August 10, 2011

All New Proton Saga FLX – It's even better!

August 10, 2011
Assalamualaikum.
Good morning to all readers :)


Have you checked out the new Proton Saga FLX?  The new Saga FLX is so stylish and packed with class-leading features.It promises prople to face great experience on big savings of fuel consumption and smooter drive cause it provided with Continuously Variable Transmission (CVT) technology. 


check this out people!





all pictures by google.


It is priced between RM 38,598 and RM 44,998 and is now available for bookings and can be viewed at all Proton showrooms nationwide. Go to test drive now and I’m sure you will fall in love with the new Proton Saga FLX! Now you can own a car with safety features in affordable price without compromising on the safety!

More information, please click HERE.

Friday, July 29, 2011

ipad untuk dimenangi. Best gile!! ^_^

July 29, 2011
Assalamualaikum.
Salam sejahtera Buat semua.


klik untuk keterangan lanjut :)

Sape ade kad touch n Go sila angkat tangan anda. Hehe. Sy ade dua kad touch n go. Satu kaler putih, satu lagi yg rabit tu.ala yg pink tu.. Ala Wajib kot bagi budak2 uitm s.alam ni yg xde transpot sendiri mcm saya. Naik bas rapid mane bolah pakai duet daa..Selain gune untuk bas rapid, sy gune jugak untuk nek komuter n Lrt. Senang. xpayah beratur panjang2 semata-mata nak beli tiket. xde la situasi ne tinggal tren dengan adenye kad touch n go nie.. hee :)) senang.Mudah.Jimat ^_^.

Sekarang ni pihak touch n go sedang buat promosi dan sape bertuah dapat hadiah best macam banner kat atas. Sape nak sile je klik banner kat atas ni okey :)



Nuffnang sudah kembalikan glitterati saya!! ^_^

July 29, 2011
Assalamualaikum.
salam sejahtera buat semua :)



Semalam agak terkejut bile tengok membership kat nuffang dah bertukar jadi ordinary dan bukan glitterati. So, cepat2 sy p hantar ticket kat nuffnang tanye nape lah tukar membership sy kan. So akhirnye tak sampai satu hari je status membership  dah ditukarkan ke glitteriti :) sebab nuffnang tukar status membership saya ade satu jek:
  • sbb private kan blog. sebab tu nuffnang tak boleh detect blog sy :)
hehe. so sape2 yang ade masalah yg serupa, cepat- cepatlah hantar ticket kat nuffnang ehh.

 Step 1
Buka acc nuffnang > contact us > create ticket > blogger enquiries/suggestion.

Step 2
Tulis la ape yg kamu nak tanya kat nuffnang kan.. n tunggu nuffnang reply. Boleh tengok dlm masa 1 hari kat find ticket :)

Selesai. Nuffnang akan reply tiket kamu dan kamu perlu tunggu dlm masa 4 hari untuk dapat glitterati semula. In my case, just satu hari je da tukar jadi glitterati semua. Thank nuffnang :)

❤ BLOG I LOVE ❤

Instagram