Friday, April 20, 2012

tak suka setting yg baru :(

Assalamualaikum..

Setting blogger yg baru ni cam hape je. Lembab, lambat mcm kura kura =.=' , Buat org yg malas nak update blog ni rase mcm nak tutup je blog ni terus.Hari ni ade makan2 kat SACC untuk anak2 n9 bersama MB. Apa lagi, main bagi je nama walaupun dalam ic kat tengah tengah tu nombor 10, bukannye 05. Walaupun ic selangor, tapi nogori tetap di hati yo :p

Till next entry

1 comment: