Monday, April 30, 2012

Monolog

April 30, 2012 0 Comments
Saya mahu bakal suami saya nanti menjaga saya seperti mana yg telah ayah lakukan sepanjang saya di bawah tanggungjawab nya <3


Saturday, April 28, 2012

Tahniah atas kecermelangan :)

April 28, 2012 0 Comments
Alhamdulillah, zaty dapat dean list untuk exam semester yg pertama ni. Semoga die terus rajin dan rajin dan rajin dan berusaha untuk terus cemerlang. i love you bebeh ♥




Friday, April 20, 2012

tak suka setting yg baru :(

April 20, 2012 1 Comments
Assalamualaikum..

Setting blogger yg baru ni cam hape je. Lembab, lambat mcm kura kura =.=' , Buat org yg malas nak update blog ni rase mcm nak tutup je blog ni terus.Hari ni ade makan2 kat SACC untuk anak2 n9 bersama MB. Apa lagi, main bagi je nama walaupun dalam ic kat tengah tengah tu nombor 10, bukannye 05. Walaupun ic selangor, tapi nogori tetap di hati yo :p

Till next entry

Monday, April 9, 2012

Midterm exam!

April 09, 2012 1 Comments
Assalamualaikum.


Midterm exam. mcm biasa, sangat sibuk menelaah last2 minit mcm ni. =.='

k,bye

Sunday, April 8, 2012

Updated!

April 08, 2012 0 Comments
Assalamualaikum.. 

Dah lama x berupdate blog ni. Rasa mcm malas sangat. Tapi rasa syg pulak kalau x isi apa apa kan. sbb blog ni dah dua tiga tahun. nak update, tapi bukan malam ni. mungkin esok atau lusa boleh update panjang panjang sikit :)

****
Sebenarnya baru balik jalan jalan kat One Utama dgn kak eca, ain n nana. Sgt best. Mereka sgt menawan dan sgt pandai mengambil hati. Mereka banyak cakap dan sangat best. Terima kasih ajar saya main bowling hari ini ^_^

****
Next week ade midterm. Walaupun cuma 3 paper je, tapi semuanya reading paper. memang esok kena buka buku, buat nota, hafal habis habisan berteman nescaffe 3 in 1. Dulu sangat benci minum nescaffe 3 in 1 ni, tapi sekarang tekak dah boleh terima. Baru faham sekarang kenapa org tua tua cakap kalau benci lama lama boleh jatuh cinta. ok, ade kaitan ke ? haha. sewel!

***
Apa khabar agaknya ibu, ayah dan Along di Mekah sana. Semoga semua urusan mereka di tanah suci berjalan dengan lancar. Insyaallah.


Till next entry, Wassalam.