Galau

December 14, 2015
Kecewa. Entah kenapa. Dalam tahun 2015.. inilah kali pertama aku rasa macam ni. Jangan tanye ape sebabnye, Entahlah. aku tak tahu. pusi...Read More

Merdeka

August 30, 2015
Assalamualaikum selamat malam salam merdeka...  Dah lama sangat tak menaip. Naik gatal dah tangan ni nak menekan nekan button key...Read More

Tergantung

July 02, 2015
Assalamualaikum.. Saya yang menurut Perintah.. huh! Menurut perintah sampai tergantung macam ni. Apa yang tergantung? gantung? Jgn f...Read More

Jun 2015

June 07, 2015
Bismillah.. Assalamualaikum.. Hai stalker. Hati ada okey x? Harap baik-baik je. Selang beberapa hari je lagi dah nak masuk Ramadhan...Read More

Exam

April 22, 2015
Assalamualaikum Aku dalam Opis ni. Supposedly kena buat kerja. Tapi semua kerja buat masa ni aku dah setelkan. Just jumaat nanti je ke...Read More

Rindu

March 04, 2015
Assalamualaikum wbt.. Selamat petang, salam sejahtera. Assalamualaikum. empat belas minit lagi nak pukul 5. Tak sabar nak balik, Na...Read More