Sunday, June 9, 2024

Keputusan Pemenang 2024 Giveaway by Asyiqin

Assalamualaikum 
Salam Sejahtera buat semua :)

Alhamdulillah, syukur diberi kesempatan untuk menaip di blog harini. Mohon maaf kepada semua sebab terlewat mengumumkan senarai pemenang Giveaway haritu. 
\
Pertama sekali, nak ucapkan terima kasih sebab sudi join 2024 Giveaway by Asyiqin ni, walaupun penyertaan cuma 10 orang, tapi sangat-sangat bermakna tau. Pemenang ada 3 orang, kita pilih guna random.org. Hadiah yang pemenang akan dapat ialah : 


Hadiah Giveaway :
1 Boba plushie
1 Brooch box
1 Bawal Turki

Dan pemenang nya ialah :








Tahniah kepada semua pemenang. Nanti berikan Nama Penuh, alamat dan no telefon dekat emel asyiqin89@gmail.com untuk tuntut hadiah tau (;

Dan yang lain-lain, seperti yang dijanjikan, kita dah masukkan link awak-awak semua dekat bloglist kite. boleh cek list blog dekat sidebar sebelah kanan tau! 




Terima kasih semua :)
Jumpa lagi di lain entri nantii 

much love,
Asyiqin



5 comments:

  1. Wah.. Nama kita tersenarai pemenang lah... Mekasih syiqin...
    Tahniah jugak pada para pemenang yang lain....
    Yang join pun tahniah jugak..
    Nanti linda emel ya... Terima kasih sekali lagi.. Moga murah rezeki selalu.. Aamin

    ReplyDelete
  2. Alhamdulillah..Terima kasih =D..Congrats to all winners too...

    ReplyDelete
  3. Tahniah buat pemenang.. terima kasih juga buat asyiqin kerana masukkan blog MakBudak dekat bloglist. Really appreciate..

    ReplyDelete
  4. Alhamdulillah, tahniah kepada semua pemenang...

    ReplyDelete
  5. Tahniah pemenang. Baru follow sini.

    ReplyDelete


Post Pilihan

randomposts

Followers