Aku dan novel

Assalamualaikum.

Ada yg suka. Ada yg tak suka. Novel itu seronok kalau baca sambil menghayati. Lagi-Lagi karya Ramli Awang Murshid tak (RAM) ^_^


Sedar tak sedar la kan, semua novel RAM dah berjaya baca da. ^_^. Dan setengah novel ni ade kat rumah. First novel RAM yg aku baca dan duk hadap je sehari suntuk ialah mandatori. Buku ni jumpa kat belakang kelas masa form 5 dulu. Bawak balik n baca sampai habis. Haha. sangat best dan sangat misteri!! Lagi-lagi trilogi bagaikan puteri tu. sangat best! sekarang ni nak habiskan baca Rayyan Fantasi dgn Fiksyen 302 pulak . Dengar cerita tahun depan sunan musafir nak keluar, pelengkap trilogi bagaikan puteri :))

p/s: sangat tak sabar nak tahu ending laksamana sunan. hehe :p

No comments