Saturday, September 16, 2017

MENANG : ATIEHILMI.COM FIRST GIVEAWAY UKHWAH KITA KERANA ALLAH

Assalamualaikum 
Salam sejahtera buat semua pembaca (:

Alhamdulillah, ini kali kedua dah menang GA dalam masa sebulan ni. Kalini aku menang GA dari blogger Atiehilmi. Boleh singgah blog beliau dekat SINI. Rezeki yang tak di duga, syukur (: 

Lepas balik dari scaling gigi hari rabu kelmarin, ade oficemate bagi bungkusan poslaju. Terfikir jugak dalam kepala ni, apa benda la yang aku beli ni? Rasanya dah lama tak buat perangai boros shopping online. Haha!

So, bila tengok alamat pengirim, automatik je terus senyum tersengih-sengih. Yeay! Hadiah GA da sampai! so apa lagi, terus buka. Ni la hadiah yang aku dapat. Banyak tau, im so happy! 

Note dari Atiehilmi. Thanks awak!

Ni hadiah yang aku dapat. banyak kan? Ada lagi satu surah yassin yg takde dalam gambar ni.

Terima kasih banyak-banyak,
Alhamdulillah.

11 comments: