Tuesday, September 19, 2017

Siapa pernah bercuti ke kundasang? Nak minta tips!

Assalamualaikum wbt
Salam Sejahtera buat semua (:

Related image
credit dari google

Yeay, Jom cuti-cuti Malaysia!

Untuk pengetahuan semua, bulan depan aku akan bercuti ke KK dan Kundasang.Tak sabarnyaaa. Tapi disebabkan kekangan masa, aku masih belum sempat nak betul-betul plan perjalanan ataupun itinerary untuk short vacay yang cuma selama 3 hari 2 malam je ni. So, dikesempatan dah rajin update blog ni, nak tanya jugaklah, ada tak siapa-siapa antara pembaca blog ni yg pernah pergi sana dan boleh bagi suggestion tak tempat mana yang berbaloi untuk dilawati?

Boleh share entry di link atau emel ke asyiqin89@gmail.com ya. 

terima kasih! 

7 comments:

  1. Boleh baca pengalaman ai..

    http://ceritaaisyaismail.blogspot.my/2017/05/trip-to-kundasang.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanks ! banyak info berguna ni. Alhamdulillah (:

      Delete
  2. aira ada terbaca ni..

    http://www.syuhadasalleh.com/2017/09/19/tempat-menarik-di-kundasang/

    ReplyDelete
  3. mila belum pernah pergi sabah lagi, tapi bulan depan nak travel jgk g bumi kangaroo..mari sama kita travel!

    ReplyDelete
    Replies
    1. wahh bestnyaa... nanti mila tulis entry ke sana ya

      Delete
  4. Saya org Sabah..welcome to Sabah..🤗🤗

    ReplyDelete