Complicated

Assalamualaikum 
Salam Sejahtera buat semua :)

Hai, ade yang rindu tak?



Bukan sengaja tak nak update blog tau, sebab bagi aku, blog ni dah macam nyawa. Tapi hidup aku sejak dua tiga bulan kebelakangan ni sangat-sangat sibuk. Tiap hari bermain dengan emosi dan rasanya tak adil kalau aku  menaip entri blog ni dengan emosi yang macam ni, sebab secara tak langsung ianya akan memberi kesan terhadap jalan cerita tu nanti.

Cukup lah aku katakan aku agak tertekan cuma mungkin belum sampai tahap depression yang teramat, still boleh kawal lagi. Buat masa sekarang cukuplah Allah dan suami sebagai pendengar setia.

So, jumpa lagi nanti. Will update new entri next week. Insyallah. hehe (:


6 comments:

  1. may Allah ease everything for you! <3

    ReplyDelete
  2. salam syiqin =)
    haihh samela kita ni pun haa..hajat nak rajin update blog tp bila time bz dtg..uiii mau seminggu langsung xupdate ^o^ haha

    apepun smoga dpmudahkan segala urusan awk ye =)

    ReplyDelete
  3. hi.. content blog menarik.. lets blogwalking and click iklan..done follow u.. follow me back.. http://acuyuhan.blogspot.com/ thanks

    ReplyDelete