Friday, July 29, 2011

Nuffnang sudah kembalikan glitterati saya!! ^_^

Assalamualaikum.
salam sejahtera buat semua :)



Semalam agak terkejut bile tengok membership kat nuffang dah bertukar jadi ordinary dan bukan glitterati. So, cepat2 sy p hantar ticket kat nuffnang tanye nape lah tukar membership sy kan. So akhirnye tak sampai satu hari je status membership  dah ditukarkan ke glitteriti :) sebab nuffnang tukar status membership saya ade satu jek:
  • sbb private kan blog. sebab tu nuffnang tak boleh detect blog sy :)
hehe. so sape2 yang ade masalah yg serupa, cepat- cepatlah hantar ticket kat nuffnang ehh.

 Step 1
Buka acc nuffnang > contact us > create ticket > blogger enquiries/suggestion.

Step 2
Tulis la ape yg kamu nak tanya kat nuffnang kan.. n tunggu nuffnang reply. Boleh tengok dlm masa 1 hari kat find ticket :)

Selesai. Nuffnang akan reply tiket kamu dan kamu perlu tunggu dlm masa 4 hari untuk dapat glitterati semula. In my case, just satu hari je da tukar jadi glitterati semua. Thank nuffnang :)

No comments:

Post a Comment