Saturday, January 11, 2020

Jomrun 2nd Anniversary Run

Assalamualaikum 
Salam Sejahtera buat semua :)

Event : Jom Run 2nd Anniversary Run
Date : 11 Januari 2020 
Venue : Putrajaya
Distance : 5KM

Hai semua. Ini event larian pertama aku dan hubby untuk tahun 2020! Tahun ni banyak register event di Putrajaya dan Cyberjaya je sebab dekat dengan rumah. Lagipun boleh kata tiap2 minggu dekat kawasan ni ada organizer yang buat event run.

Event kali ni cuma ade 1 kategori je iaitu 5KM, tapi ade 5 kali pelepasan. Jam 7.00, 7.15,7.30,7.45 dan 8.00 pagi. Aku dan hubby join yang pelepasan pertama tu, cepat sikit sampai. hehe

Jom tengok gambar

 The Medalsss. Cantik kan?

 Selfie dengan medal is a must!

 With hubby (:

 Dengan Mira (: 

 Anis Zulaikha. Comel budak ni. geram sangat nak cubit2 pipi dia bila jumpa :p

 Dengan Group runners (:

 Eh eh ada juga gambar kita dari official photog :p



Love you :p



Next event minggu depan! Tak sabar. haha walaupun pace kelaut, tapi sis tetap semangat nak lari. jumpa lagi next entry (: 


1 comment:

  1. Tak pernah join event macam ni selain dari anjuran sekolah. Heheh but it's awesome to involve
    .
    Chaiyok!!

    ReplyDelete


Post Pilihan

randomposts

Instagram

Followers