Eh..eh...cuti dah habis? Cepatnyaa

Assalamualaikum 
Salam Sejahtera buat semua :)

Entri pendek je kali ni.


Harini dah mula bekerja selepas bercuti raya seminggu lebih. Rasa lemau pulak bila nak masuk kerja balik ni, tapi bila amalkan Tips persiapan kembali bekerja selepas habis bercuti ni, rasa lebih tenang dan bersemangat je. haha! 

Korang dah start kerja ke atau masih bercuti? Kalau masih bercuti, selamat bercuti. Kalau dah kembali bekerja macam aku ni, selamat bekerja lah ye. Semoga kita sama-sama dapat menjadi pekerja yang berguna kepada organisasi dan jabatan seterusnya dapat menyumbang sesuatu pada negara kita yang tercinta ini. Chewah!

Sebenanrnya ada lagi tau entri tentang raya yang aku nak update. Insyaallah ade kelapangan masa nanti aku akan update, saje nak update sebagai kenangan di masa kan datang kan.. Mana tau nanti bila aku dah takde, anak cucu boleh baca blog ni untuk melepaskan rindu kan..

So, jom buat kerja! haha. Jumpa lagi di next entri :D

13 comments:

  1. lamanya dia cuti..kita raya ke 5 dah kerja..:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe...setahun sekali je dapat cuti lama macam ni sis :D

      Delete
  2. kami da keje daa selasa lps ;-)

    ReplyDelete
  3. Happy working sis. :)
    https://ikashoid.blogspot.com/2018/06/ending-rahsia-hati-perempuan-spoiler.html

    ReplyDelete
  4. pejam celik dah hari kebrapa raya ni kan.. pantas je masa. selamat kembali bekerja =D

    ReplyDelete
  5. selamat kembali bertugas. mood sy pun masih beraya nih. hahaa

    ReplyDelete
  6. thn ni aida tak terikat dgn ayat "balik bekerja lepas raya".
    cuti belajar la kata kan. so lepak rumah.
    releks hi hi hi hi...

    ReplyDelete
  7. selamat kembali bertugas :)

    ReplyDelete
  8. tahun nih cuti raya sekejap jer
    jadi memang tak ada lah rasa malas sangat nak kerja balik
    hahaha

    ReplyDelete