Althea Stay Fresh Body Sparkling Mist X Titi Kamal - Bukan wangian biasa

Althea Stay Fresh Body Sparkling Mist X Titi Kamal - Bukan wangian biasa


Assalamualaikum 
Salam Sejahtera buat semua :)


Althea Stay Fresh Body Sparkling Mist

100 ml 
RM35.00
FREE SHIPPING USING CODE PBSHIP 


Siapa penggemar Body Mist? Yeay boleh geng dengan aku. Dekat rumah ni berlambak body mist, Tiap hari tukar bauan yang berbeza, kadang-kadang ikut mood jugak. So bila dapat tahu Althea ada keluarkan Body Mist baru, hati ni rasa teruja nak mencuba. Dan lagi excited sebab Althea bagi peluang cuba wangian ni dengan percuma. Waduh waduh.. bagai bulan jatuh ke riba! 

Actually, New baby Althea ni merupakan hasil koloborasi bersama Pelakon dan Penyanyi Terkenal Indonesia, iaitu Titi Kamal. Tipu lah kalau korang tak kenal kan.. Alaaaa. yang berlakon dalam tipu kanan tipu kiri tu. haha. best tau lagu-lagu dalam filem tu, lain dari yang lain. 

Titi Kamal sendiri yang pilih gabungan bunga dan buah yang dia suka untuk dijadikan sebagai haruman koloborasi ni. Harmoni bau Rose, Orange dan Peach ni memang best bagi aku.


Jom tengok jap video dekat bawah:

Althea Stay Fresh Body Sparkling Mist X Titi Kamal - Interview


 KEY INGREDIENT

 Orange Flower extract - Refreshes the senses 
Damask rose water - Keeps the skin hydrated and gives a gentle fragrance 

Elder flower extract - Cools and soothes the skin, while giving out a feminine scent


Bukan wangian biasa



Kenapa aku cakap yang Mist ni bukan wangian biasa? Haa yang pertama, sebab bau dia bukan jenis bauan yang boleh buat kita pening macam sesetengah body mist yang lain. Yang kedua, bauan dia berasaskan bau floral dan fuity yang bergabung meletop kebabom. haha.. so terhasil lah satu haruman yang fresh.. rasa macam baru lepas mandi di tengah-tengah taman bunga gitu..

Dan.... paling best sekali, sebab dah obses sangat dengan bau ni, aku akan sembur je di mana-mana aku berada, bukan dekat badan je... tapi 

  • Dalam bilik - aku sembur di langsir,cadar, selimut. Bilik kekal harum 2-3 Hari!
  • Dalam kereta - Aku sembur dekat kusyen je pun, wangian lembut dia tahan dekat 3 hari tau.
  • Dekat Office - Aku sembur dekat kerusi dengan cubicles - Tahan 1-2 hari (sebab aku sembur sikit je. haha)


So kalau korang nak tau sendiri best ke tak best, memang wajib pergi ke Website Althea sekarang!

Jumpa lagi next entri!

9 comments:

  1. berdasarkan gabungan bunga dan buah tu dah boleh expect mesti wangiiiiii.. bestnya dapat cuba free..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Bau dia memang wangi, tak buat kita sakit hidung macam sesetengah wangian lain. try tau.

      Delete
  2. boleh buat wishlist untuk belanjaan bulan depan >,<

    ReplyDelete
  3. Wah kin sembur dekat bilik pun tahan lama ye. Nanti nak try jugak la

    ReplyDelete
    Replies
    1. aar kinah. tahan lama lagi kalau sembur dekat fabrik

      Delete
  4. Ramai juga yang review kata best. Masalahnya kalau dah masuk website Althea ni seperti dirasuk, mesti beli memacam.

    ReplyDelete

Powered by Blogger.