Saturday, November 23, 2019

My New Reading ❤

Assalamualaikum 
Salam Sejahtera buat semua :)

Hai semua, selamat Hari Sabtu dan selamat Bercuti!

Dah lama rasanya aku tak membaca buku atau novel, setakat baca artikel dekat blog atau facebook je. Rindunya masa zaman rajin membaca dulu.. Dekat rumah aku ada banyak buku dan novel yang aku atau suami beli, tapi masih belum sempat buka dan baca pun. So, rasa nak mencabar diri sendiri untuk habiskan 3 buah novel ni sebelum masuk tahun 2020. Chewah.


1. Saifudin Jalis
2. Kasyaf Ain
3. Mitos


Novel pilihan semestinya dari Novelis favorite, Ramlee Awang Murshid. Dan yang paling tak sabar nak baca ialah Novel Saifudin Jalis tu. Sebabnya tu  kesinambungan dari Trilogi Bagaikan Puteri. Thanks suami sebab belanja belikan novel ni. Nanti aku dah habis baca aku buat review ye. Stay Tunned, bagi aku habiskan dulu. 

Jumpa lagi next entri, bye!

3 comments:

  1. Fiza pun... Lama dah tak baca buku. Nanti kalau best boleh cari 😊

    ReplyDelete
  2. Buku keluaran RAM ini tak pernah tak best.. Tak beli lagi yang Saifudin Jalis tu..

    ReplyDelete
  3. I visited various blogs however the audio feature for audio songs existing at this website is actually fabulous.

    ReplyDelete


Post Pilihan

randomposts

Instagram

Followers