Wednesday, November 27, 2019

Planner 2020 Giveaway by Messarah

Assalamualaikum
 Salam Sejahtera buat semua :)


Hai semua, dah nak masuk tahun 2020 sebulan je lagi. Kalau time-time macam ni memang ramai orang yang akan cari planner, termasuk aku. So bila ada orang buat giveaway yang hadiahnya planner, memang aku suka sangat lah nak join. 

Untuk tuan Blog, Cik Sarah, Happy Birthday in advance, Semoga panjang umur dan dimurahkan rezeki selalu serta sentiasa berada di bawah lindungan Allah SWT. Allah sayang awak (:

jom ramai-ramai masuk giveaway ni. klik je banner dekat atas tu (: 

13 comments:

  1. Good Luck Iqin 😊. Akak pun dah join jugak.

    ReplyDelete
  2. good luck, semoga menang hadiah tu. Aamiin...

    ReplyDelete
  3. Datang dari GA yang sama :)
    https://ikashoid.blogspot.com/2019/11/planner-2020-giveaway-by-messarah.html

    ReplyDelete
  4. All the best Kin. ^^ Aien singgah dari segmen yang sama.

    ReplyDelete
  5. Goodluck ! btw jemput join ye :) https://dramaticyang.blogspot.com/2019/12/1st-giveaway-by-yysella.html

    ReplyDelete
  6. thank you kak syiqin for supporting this ga and for the du'a <3

    ReplyDelete
  7. datang dari GA yang sama..

    https://meinnameisthazrina.blogspot.com/2019/12/planner-2020-giveaway-by-messarah.html

    all the best..:D

    ReplyDelete
  8. Good luck ya ☺️

    Ruby dari GA yang sama

    Done follow ikin #869

    ReplyDelete
  9. Good luck ya ☺️

    Ruby dari GA yang sama

    Done follow ikin #569

    ReplyDelete


Post Pilihan

randomposts

Instagram

Followers