Hadiah Planner Sioca 2018 GIVEAWAY dah sampai !

Assalamualaikum 
Salam sejahtera buat semua pembaca (:

Baru je lepas hantar adik bongsu mendaftar di UiTM Jengka pagi tadi. Dia baru nak mulakan hidup sebagai seorang mahasiswi, ikut jejak langkah kakak-kakak dia ni sebagai produk UiTM. Sekarang ni masih di Jengka lagi sebab esok kena outstation dekat sini jugak.  Menginap di sebuah hotel bajet di bandar pusat Jengka ni je. 

Okey, jom berbalik kepada tajuk entri diatas..

Hari selasa lepas masa tengah sibukkan diri buat kerja tiba-tiba abang yang hantar surat tu hantar satu bungkusan poslaju pada aku. Bila buka je bungkusan tu, happy sangat sebab yang ditunggu-tunggu dah tiba :


Bullet journel dari blog Susun Atur Sioca

Untuk pengetahuan semua, aku adalah salah seorang daripada pemenang Planner Sioca 2018 GIVEAWAY . Masa join GA ni, memang aku dah aim nak yang bullet journal ni sebab aku takde lagi planner mcm ni. Planner biasa macam fixed planner dah beli haritu. InsyaAllah hadiah ni akan digunakan dengan sebaiknya.

Terima kasih untuk tuan yang anjurkan GA ni, lain kali buat lagi ye (:

Jumpa lagi di entri seterusnya. 
Wassalam

15 comments: