"GIVEAWAY SHFYQHAZHR x PRINTCIOUS"

Assalamualaikum
Salam Sejahtera buat semua pembaca (:


uolls nak join? klik je banner atas ni ^_^



Korang tau tak apa tu Printcious?

Kalau taktau, mulai harini kena dan wajib tahu tau! Buka je websitenya kat SINI.  

Untuk pengalaman membeli belah dengan Printcious ni memang takde lagi, tapi sebenarnya iols dah lama tahu dah pasal kewujudan kedai online ni. Korang boleh print muka korang dan tersayang dekat baju, mug, buat puzzle, fridge magnet, bantal dan macam-macam lagi lah! Tengok harga pun amatlah berpatutan sekali!

contoh servis yang printcious sediakan:

image   image  image

Menarik kan? iols pun ada bercita-cita juga nak beli something dari printcious ni untuk harijadi suami nanti. Apa dia? suprise!

Sehingga kita berjumpa lagi di next entri.

4 comments:

  1. goodluck! sha dah update senarai peserta, bolehlah start blogwalking :D

    https://shafyqahazahar.blogspot.my/2017/11/senarai-peserta-giveaway-shfyqhazhr-x.html

    ReplyDelete
  2. hi ray singgah dr segmen yg sama

    http://www.raydahalhabsyi.com/2017/11/giveaway-shfyqhazhr-x-printcious.html

    ReplyDelete
  3. Jalan-jalan dari GA yang sama...gudluck..follow sini #475

    http://muslimahsejati96.blogspot.my/2017/11/giveaway-shfyqhazhr-x-printcious.html

    ReplyDelete
  4. Tahniah
    https://shafyqahazahar.blogspot.my/2017/12/senarai-pemenang-giveaway-shfyqahazhr-x.html

    ReplyDelete