Keputusan Peperiksaan Online PTD M41 _ Nov 2017

Assalamaualaikum 
Salam sejahtera buat semua pembaca.

Pada 3 November yang lepas, aku ada jawab online exam untuk jawatan PTD M41. Ini kali kedua aku jawab exam ni.

Soalan dia agak susah jugak sebenarnya , lagi-lagi yang part B tu, bahagian daya menyelesaikan masalah. Aku memang dah banyak lupa formula-formula matematik semua tu. So jawab mana yang boleh je haritu. Lepas jawab tu rasanya macam peluang untuk lulus sangat tipis. Tapi aku tawakkal je, yang dah lepas biarlah berlalu. So aku pun dah taknak ingat dah pasal exam ni.

Jadi, semalam keputusan dah pun diumumkan. Sebenarnya takut juga nak semak, tapi nak tak nak kena semak juga kan.. so tepat jam 5, aku pun buka link semakan tu.

so keputusannya ialah... jeng jeng jeng..



Alhamdulillah, 
LULUS!

Lepas ni ke next stage pula, Semoga mudah semuanya nanti..InsyaAllah. Sape yang sama-sama lulus tu, good luck diucapakan. Buat yang tak berjaya, jangan putus asa. Cuba lagi nanti tau!

4 comments:

  1. Replies
    1. Takpe sis, cuba lagi nanti. jgn putus asa ^_^

      Delete
  2. Tahniah syikin. Nanti buat yg terbaik utk ujian kecergasan, ye?

    P.S. Jemputlah join SPM Fever Giveaway yang sedang berlangsung di blog Abam Kie sehingga 30 Nov 2017. Terima kasih.

    http://www.zukidin.com/2017/11/spm-fever-giveaway.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tq atas invitation, sy akan join! :)

      Delete