Monday, April 16, 2018

Letter of Happiness Giveaway by Blog Siqahiqa

Assalamualaikum 
Salam Sejahtera buat semua :)

Klik banner untuk join
13 April-13 Mei 2018

Komen untuk blog siqah:

Blog siqah simple dan kemas, tapi kin macam susah sikit nak scroll ke bawah sebab tak berapa nampak tab untuk scroll tu, dah sama kaler dengan background blog (: 

33 comments:

  1. Selamat ber'giveaway!! ^^ semoga ada luck kat GA ni! :D

    ReplyDelete
  2. Best of luck, Syiqin.. Semoga ada rezeki untuk awak..

    ReplyDelete
  3. gud luck syikin..:)

    done folo syikin balik/..:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thank you!
      tq jugak sebab follow. hihi

      Delete
  4. Goodluck! Saya pun tak join lagi giveaway ni..

    ReplyDelete
  5. TQ Syikin join GA Siqah!! Good luck! :) Sebenarnya kan, Siqah pun baru perasan tab untuk scroll yang sama warna dengan background. Sebab Siqah nak scroll pun tak nampak jugak. Will change it later. TQ for the feedback :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hihi.. sama2 siqah. nanti kin singgah lagi blog siqah ye

      Delete
  6. Good luck sis. Hihihi selamat berkenalan tau. Mai nampak blog Mai dlm bloglist kat bawah, thank you so much! So Mai pun exchange sekali bloglist sis kat www.noormaizan.com. Keep in touch!

    ReplyDelete
  7. Singgah dari ga yang sama. Good luck! :)

    http://boladuri.blogspot.my/2018/04/letter-of-happiness-giveaway-by-blog.html

    ReplyDelete
  8. aida join juga ni :)
    menarik kan.

    ReplyDelete
  9. good luck.datang dari ga yang sama =)

    https://izahafizah.blogspot.my/2018/05/letter-of-happiness-giveaway-by-blog.html

    ReplyDelete
  10. Goodluck. Datang dari ga yang sama :)
    https://ikashoid.blogspot.my/

    ReplyDelete
  11. hi. ray datang melawat dr segment yg sama. all da best tau

    http://www.raydahalhabsyi.com/2018/04/letter-of-happiness-giveaway-by-blog.html

    ReplyDelete
  12. Hai, CM singgah dari GA yang sama. Good luck ye :)
    | Blog cikmasland |

    ReplyDelete
  13. Hi there! Syaza singgah sini dari giveaway yang sama. Goodluck! 😊

    https://syaza-applemints.blogspot.com/

    ReplyDelete
  14. hi awk! singgah dari GA yang sama & goodluck ya
    https://cakaps.blogspot.my/

    ReplyDelete
  15. Semoga awak berjaya dalam pemilihan.. Salam singgah daripada saya..

    http://www.shikinrazali.com/2018/04/letter-of-happiness-giveaway-by-blog.html

    ReplyDelete
  16. Salam singgah dari GA yang sama :)
    All the best ya!

    http://theinfinitywords.blogspot.com/2018/05/letters-of-happiness-giveaway-by-blog.html

    ReplyDelete
  17. hai singgah dari segmen sama, dan follow blog awak :)
    https://www.cakapsinilah.com/

    ReplyDelete